Доставка и връщане

Доставка

Доставката е безплатна за всички продукти на територията на Р. България. Доставките се изпращат чрез куриерска фирма ЕКОНТ до адрес на клиента или офис на куриера. Доставките се изпращат в рамките на 1 работен ден.

Връщане на продукт

Искрено се надяваме, че сте доволни от всяка поръчка, която получавате от CreamComfort.bg. Но ако не сте напълно удовлетворени от артикулите, които сте получили, разполагате с 30 дни за връщане на покупката и с възстановяване на сумата или замяна на артикулите. Моля, уведомете ни в срок от 14 дни от получаването на поръчката, че желаете да върнете продукта или да го замените.

Всички артикули трябва да бъдат върнати нови, неизползвани и с всички прикачени етикети. Артикулите, върнати в повредено и замърсено състояние, или в друг неподходящ вид, няма да бъдат приети и ще бъдат изпратени обратно на клиента.

Клиентите са отговорни за покриването на разходите по връщането на продуктите.

Възстановяването на сумата ще бъде в рамките на 24-72 часа, след като сме получили и обработили заявката за връщане. Ще ви изпратим е-mail веднага щом го направим.

За да върнете закупен от нас продукт, моля свържете се с нас и ни предоставете номера на вашата поръчка и детайли за продукта. След това ние ще ви дадем точни иснтрукции какво е необходимо да направите.